Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παπαδάκης Δημήτριος

Οικοδομικά Υλικά & Εργαλεία

Διεύθυνση

Αγία Βαρβάρα, Ηράκλειο, Ηράκλειο 70003 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2894023209, 6976609493

Πληροφορίες

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και ασχολείται με το εμπόριο πάνελ, σιδήρου και περίφραξης. Έχοντας εμπειρία χρόνων στον τομέα του εμπορίου σας εξοπλίζουμε με υλικά άριστης ποιότητας και αντοχής στις πιο προσιτές τιμές.


Εξυπηρετούμε το νομό Ηρακλείου και οπουδήποτε αλλού μας καλέσετε στην Κρήτη


Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της εταιρείας ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, πάντα με άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια στην παράδοση. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δομικών και μεταλλικών κατασκευών.


Παπαδάκης Δημήτριος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παπαδάκης Δημήτριος βρισκεται στη διεύθυνση Αγία Βαρβάρα Ηράκλειο, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οικοδομικά Υλικά & Εργαλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2894023209.

Tags

πάνελ πολυουρεθάνης Ηράκλειο, στραντζαριστά Ηράκλειο, κιλοδοκοί Ηράκλειο, ψαλίδι Ηράκλειο, υλικά περίφραξης Ηράκλειο, εμπόριο σιδήρου Ηράκλειο, Κρήτη

Βίντεο

Social Media