Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παπανικολάου Βίκυ

Σχολές Χορού

Διεύθυνση

Αναπαύσεως 44, Βριλλήσια, Αττική 15235 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108105535

Πληροφορίες

Στη σχολή χορού Παπανικολάου Βίκυ οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με τα απαραίτητα εφόδια για την εκμάθηση των χορών που διδάσκουμε όπως κλασικός και σύγχρονος χορός, η Yoga, οι Pilates, το Barre a terre, το hip-hop, η jazz και άλλα.

Στόχος μας η σωστή εκμάθηση των χορών παράλληλα με την αγάπη για το σώμα τους και την ανάπτυξη της ρυθμικότητας και της μουσικότητάς τους. Όλα αυτά τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία και την προστασία όλων μας.


Παπανικολάου Βίκυ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παπανικολάου Βίκυ βρισκεται στη διεύθυνση Αναπαύσεως 44 Βριλλήσια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Σχολές Χορού. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108105535.

Tags

σχολή χορού Βριλήσσια, σχολή μπαλέτου Βριλήσσια, τμήμα ενηλίκων μπαλέτου Βριλήσσια, σχολή μοντέρνου χορού Βριλήσσια, σύγχρονος χορός Βριλήσσια, χορευτική γυμναστική Βριλήσσια, ρυθμική μουσικοκινητική Βριλήσσια

Βίντεο

Social Media