Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παπασταματάκης

Ωριμαντήριο Μπανάνας

Διεύθυνση

Νέα Μαγνήσια, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 57008 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310783346, 6932217843

Φαξ

2310785083

Πληροφορίες

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής η επιχείρηση "Παπασταματάκης" προμηθεύει καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας με μπανάνες εισαγωγής από τη Λατινική Αμερική και την Κύρο.


Παπασταματάκης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παπασταματάκης βρισκεται στη διεύθυνση Νέα Μαγνήσια Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ωριμαντήριο Μπανάνας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310783346.

Tags

εισαγωγή μπανάνας Θεσσαλονίκη, εμπόριο μπανάνας Θεσσαλονίκη, τροφοδοσίες καταστημάτων Θεσσαλονίκη, chiquita Θεσσαλονίκη, dole Θεσσαλονίκη, del monte Θεσσαλονίκη, cyprus bananas Θεσσαλονίκη, λεμόνια Θεσσαλονίκη, αβοκάντο Θεσσαλονίκη, εξαγωγές Θεσσαλονίκη, εμπόριο λεμονιών Θεσσαλονίκη, εμπόριο αβοκάντο Θεσσαλονίκη, εμπόριο πορτοκαλιών Θεσσαλονίκη, προμήθειες σούπερ μάρκετ Θεσσαλονίκη, προμήθειες super market Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media