Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Paradise Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Πέτρα, Πέτρα, Λέσβος 81109 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2253041410, 6973021946

Φαξ

2253041147

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Paradise Studios βρίσκεται σε απόσταση 150μ. από την παραλία της Πέτρας στη Λέσβο. Παρέχει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και σνακ μπαρ μέσα στον καταπράσινο κήπο του. Προσφέρει μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή στην πισίνα.
Τα απλά επιπλωμένα στούντιο του Paradise διαθέτουν κλιματισμό, δάπεδα με πλακάκια και γήινες αποχρώσεις. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει μικρή κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Είναι όλες εξοπλισμένες με τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.
Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ευρωπαϊκό πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία δίπλα στην πισίνα. Στο σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία από δροσιστικά ποτά, ελαφριά σνακ και κοκτέιλ όλη την ημέρα.
Το γραφικό χωριό Μόλυβος απέχει 3χλμ. από το Paradise Studios, ενώ η πρωτεύουσα και το λιμάνι της Λέσβου είναι προσβάσιμα σε 52 χιλιόμετρα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης βρίσκεται σε απόσταση 62 χιλιομέτρων. Το προσωπικό της ρεσεψιόν παρέχει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, ενώ στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.


Paradise Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Paradise Studios βρισκεται στη διεύθυνση Πέτρα Πέτρα, Λέσβος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2253041410.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Πέτρα Λέσβος, διαμονή Πέτρα Λέσβος

Βίντεο

Social Media