Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παρασκευόπουλος Γεώργιος

Γεωπόνοι

Διεύθυνση

Ίκλαινα, Πύλος, Μεσσηνία 24001 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2723041289, 6948839609

Πληροφορίες

Η εταιρία μας, Αφοί Περ. Βασιλόπουλοι Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής λιπασμάτων από το 1971 με εξειδίκευση στην παραγωγή οργανο-χημικών, βιολογικών, εδαφοβελτιωτικών, υδατοδιαλυτών λιπασμάτων και φυτοχωμάτων.

Αποστολή της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση στους καλλιεργητές, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας, οργανο-χημικών και βιολογικών λιπασμάτων καθώς και εδαφοβελτιωτικών και φυτοχωμάτων. Στόχος είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των καλλιεργειών μέσα από μια ολοκληρωμένη λίπανση και ταυτόχρονα η βελτίωση της γονιμότητας και της δομής του εδάφους. Όραμα της εταιρίας μας είναι να συμβάλει στην επαναδιαμόρφωση των καλλιεργητικών δεδομένων, πρακτικών και αξιών πρός τη κατεύθυνση της παραγωγής και αξιοποίησης ποιοτικών λιπασμάτων, με απόλυτο σεβασμό πρός το περιβάλλον.

Οι κυριότερες αρχές της εταιρίας είναι οι εξής:

Ειλικρίνεια - Σεβασμός
Υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
Μακροχρόνιες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές
Καινοτομία
Καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό
Αειφόρος ανάπτυξη


Παρασκευόπουλος Γεώργιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παρασκευόπουλος Γεώργιος βρισκεται στη διεύθυνση Ίκλαινα Πύλος, Μεσσηνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γεωπόνοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2723041289.

Tags

γεωπόνος Πύλος, γεωργικά εφόδια Πύλος, φυτοφάρμακα Πύλος, λιπάσματα Πύλος, κατασκευή κήπων Πύλος, συντήρηση κήπων Πύλος, Μεσσηνία

Βίντεο

Social Media