Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Paris Mobile Home

Έπιπλα

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ποσειδώνος 57, Άλιμος, Αττική 17455 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105440254, 2109881090

Ιστότοπος

Πληροφορίες

H εταιρεία μας, μετά από πολλά στάδια εξέλιξης, παράγει έπιπλα με στυλ σύγχρονο, κομψό και λειτουργικό. Ένα σύνολο αντικείμενων με μια mix & match αισθητική προσέγγιση, τα οποία συνθέτουν χώρους που απολαμβάνεις να ζεις. Παράλληλα με την εξασφάλιση των πιο προσιτών τιμών, στην PARIS MOBILE συνεχίζουμε να διαφυλάσσουμε το πρωταρχικό κομμάτι της ταυτότητας μας, την ποιότητα, αναβαθμίζοντας μεταξύ άλλων τo τμήμα ποιοτικού έλεγχου και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μετά την πώληση.


Paris Mobile Home - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Paris Mobile Home βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Ποσειδώνος 57 Άλιμος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Έπιπλα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105440254.

Tags

έπιπλα Άλιμος, εμπόριο επίπλων Άλιμος, μικροέπιπλα Άλιμος, εμπόριο επίπλων Άλιμος, κρεβατοκάμαρα Άλιμος, σαλόνι Άλιμος, τραπεζαρία Άλιμος, καθιστικό Άλιμος, στρώματα Άλιμος, συνθέσεις Άλιμος, livingroom Alimos, furniture Alimos, matress Alimos, bedroom Alimos, Άλιμος, Αθήνα

Βίντεο

Social Media