Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Parmaklis Marine

Σκάφη Αναψυχής

Διεύθυνση

Λ. Ωρωπού Χαλκουτσίου, Ωρωπός, Αττική 19015 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2295073079

Φαξ

2295073079

Πληροφορίες

H εταιρεία Parmaklis Marine είναι μια επιχείρηση πολλών ετών όπου οι δραστηριότητές της καλύπτουν όλο το εύρος των σκαφών θαλάσσης από την πώληση και την ανταλλαγή τους εως το service, τα ανταλλακτικά & αξεσουάρ, την μεταφορά και το parking.

Σε μία ιδιόκτητη έκταση 6.500 τ.μ. αναλαμβάνουμε μεταξύ των άλλων την υλικο-τεχνική κάλυψη του εύρους των εργασιών και της φιλοξενίας του σκάφους σας κάτω από άριστες συνθήκες.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τον επαγγελματικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την άριστη οργάνωση, παρέχουμε κάθε είδους τεχνική υποστήριξη, όπως service και επισκευή μηχανών, ταπετσέρη, μπαλονά, επισκευή στα πλαστικά μέρη του σκάφους, τεχνίτη ξύλου, ηλεκτρολόγο κ.α.

Επίσης η προετοιμασία & οι δοκιμές πλεύσης γίνονται μέσα στους χώρους της εταιρείας μας, πριν τα σκάφη πέσουν στην θάλασσα.

Διαθέτουμε την δυνατότητα μεταφοράς του σκάφους από και προς την θάλασσα.

Κατά την φύλαξη των σκαφών τηρούνται κανόνες ασφαλείας & προστασίας από καιρικά φαινόμενα.

Ακόμη σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών, αξεσουάρ, λιπαντικά, μπαταρίες, ηλεκτρονικά εξαρτήματα κ.α

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη σας.

Parking Σκαφών

H εταιρεία ΠΑΡΜΑΚΛΗΣ διαθέτει μία ιδιόκτητη έκταση 6.500 τ.μ. για την φιλοξενία σκαφών διαστάσεων έως και 15m. Κατά την φύλαξη των σκαφών τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας και προστασίας των σκαφών.

Μεταφορές Σκαφών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά και τη καθέλκυση σκαφών με σύγχρονα τεχνικά μέσα και τηρώντας όλους του κανόνες ασφαλείας.

Αναλαμβάνουμε την μεταφόρα και τη καθέλκυση των σκάφων από και προς την θάλασσα.

Πλύσιμο Σκαφών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την περιποίηση όλων των μερών του σκάφους σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.

Η αυξημένη παρουσία υγρασίας και αλάτων στο σκάφος σας, απαιτεί ανθρώπους κατάλληλα εκπαιδευμένους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα υλικά και εξελιγμένες μεθοδολογίες καθαρισμού.

Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα νερού, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων του σκάφους σας.

Ανεφοδιασμός Σκαφών

Οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν ποιοτικά καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς κατάλοιπα και προβλήματα στις μηχανές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό του σκάφους σας με ποιοτικά καύσιμα.

Ανταλλαγές Σκαφών

Στην εταιρειά μας θα βρείτε μία γκαμά από καινούργια και μεταχειρισμένα σκάφη. Μπορείτε να έρθετε να τα δείτε από κοντά και να τα δοκιμάσετε εν πλω.

Αν έχετε κάποιο σκάφος στη κατοχή σας και θέλετε να το αλλάξετε, μπορείτε να το ανταλλάξετε με κάποιο σκάφος από τη γκάμα που διαθέτει η εταιρεία μας προς πώληση.


Parmaklis Marine - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Parmaklis Marine βρισκεται στη διεύθυνση Λ. Ωρωπού Χαλκουτσίου Ωρωπός, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Σκάφη Αναψυχής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2295073079.

Tags

σκάφη αναψυχής Ωρωπός, εμπόριο σκαφών Ωρωπός, μηχανές θαλάσσης Ωρωπός, parking σκαφών Ωρωπός, φουσκωτά Ωρωπός, Αττική

Βίντεο

Social Media