Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Παταργιά Ειρήνη

Ψυχολόγοι

Διεύθυνση

Μέτωνος 71-73, Χολαργός, Αττική 15561 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6949983369

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σε έναν ιδιαίτερα ζεστό χώρο η ψυχολόγος Ειρήνη Παταργιά θα ασχοληθεί με κάθε περίπτωση με προσοχή και σεβασμό. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απόλυτα επιστημονικές με αίσθημα ανθρωπιάς και θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από άγχη και σκέψεις που σας κρατούν πίσω σε διάφορα επίπεδα της ζωής σας.

Ειδικότερα έχει ασχοληθεί με θέματα διαταραχής διατροφικής(βουλιμία, νευρική ανορεξία, υπερφαγία), συμβουλευτική ζευγαριών, συναισθηματική κακοποίηση και ατομικές συνεδρίες δια ζώσης ή μέσω skype.


Παταργιά Ειρήνη - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Παταργιά Ειρήνη βρισκεται στη διεύθυνση Μέτωνος 71-73 Χολαργός, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψυχολόγοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6949983369.

Tags

ψυχολόγος Χολαργός, ψυχοθεραπευτής Χολαργός, διατροφικές διαταραχές Χολαργός, βουλιμία Χολαργός, ανορεξία Χολαργός, κακοποίηση Χολαργός, Αττική

Βίντεο

Social Media