Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πατέλης Αρσένης

Χωματουργικές Εργασίες

Διεύθυνση

Ασπριές, Πάρος, Κυκλάδες 84400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2284023445, 6944591490

Πληροφορίες

Στην επιχείρηση ΠΑΤΕΛΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ θα βρείτε τους επαγγελματίες των χωματουργικών εργασιών που αναζητάτε. Με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μηχανήματα καθώς και με πολυετή εμπειρία και συνέπεια σε αυτό που κάνουμε διαθέτουμε το προσωπικό που θα διεκπεραιώσει κάθε είδους χωματουργική εργασία.

Στον προσωπικό σας χώρο-οικόπεδο, σε εργασίες του δήμου ή ιδιωτικών εταιριών είμαστε οι κατάλληλοι για τέτοιου είδους εργασίες.


Πατέλης Αρσένης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πατέλης Αρσένης βρισκεται στη διεύθυνση Ασπριές Πάρος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Χωματουργικές Εργασίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2284023445.

Tags

χωματουργικές εργασίες Ασπριές Πάρος, οικοδομικές εργασίες Ασπριές Πάρος, δημόσιας χρήσεως φορτηγά Ασπριές Πάρος, κολλήσεις πετρών Ασπριές Πάρος, κολλήσεις πέτρες Ασπριές Πάρος, κηπευτικό χώμα Ασπριές Πάρος, κοσκινισμένο κηπευτικό χώμα Ασπριές Πάρος, άμμο για χαντάκια Ασπριές Πάρος, χαλίκι Ασπριές Πάρος

Βίντεο

Social Media