Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πετρόχειλος Βασίλειος

Φαρμακεία

Διεύθυνση

Καρβουνάδες, Κύθηρα, Αττική 80100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2736038055, 6977682460

Φαξ

2736038055

Πληροφορίες

Το Φαρμακείο μας λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος άρχισε να γυρνά και πάλι στα φυσικά προϊόντα, να τα μελετά σε βάθος και τελικά να τα χρησιμοποιεί. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει το τμήμα προϊόντων εναλλακτικών θεραπειών. Μέσα σε αυτά τα νέα δεδομένα πρέπει να αναζητήσουμε και τον νέο ρόλο του Έλληνα Φαρμακοποιού στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης και της κοινωνίας. - Ομοιοπαθητικά προϊόντα - Ομοιοπαθητικά φάρμακα βρεφικές τροφές κτηνιατρικά καλυντικά στα ΚΥΘΗΡΑ.


Πετρόχειλος Βασίλειος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πετρόχειλος Βασίλειος βρισκεται στη διεύθυνση Καρβουνάδες Κύθηρα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φαρμακεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2736038055.

Tags

φαρμακείο Κύθηρα, pharmacy Κύθηρα, καλλυντικά Κύθηρα, ομοιοπαθητικά σκευάσματα Κύθηρα, κτηνιατρικά Κύθηρα, βρεφικές τροφές Κύθηρα, φαρμακείο Κύθηρα, φαρμακεία Κύθηρα, βιταμίνες Κύθηρα

Βίντεο

Social Media