Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Φώτo Παρουσίαση

Φωτογραφείο

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αρτέμιδος 59, Άρτεμις, Αττική 19016 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2294086773

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στόχος της ομάδας μας δεν είναι απλά μια φωτογράφιση γάμου, φωτογράφιση βάπτισης ή φωτογράφιση εκδηλώσεων. Επικεντρωνόμαστε στην λεπτομέρεια, στην αρμονία και στην αισθητική, δημιουργώντας, όχι απλές φωτογραφίες, αλλά πραγματικά έργα τέχνης, διατηρώντας όμως και τον αυθορμητισμό της στιγμής, ξεφεύγοντας από τα στημένα "κλίκ". Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα αξιόπιστα, έμπιστα τα οποία έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωσή τους πάνω στη φωτογραφία, τις φρέσκες ιδέες και την απαραίτητη τεχνογνωσία.


Φώτo Παρουσίαση - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Φώτo Παρουσίαση βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Αρτέμιδος 59 Άρτεμις, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φωτογραφείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2294086773.

Tags

φωτογραφείο Αρτέμιδα, φωτογράφος Αρτέμιδα, φωτογραφίσεις Αρτέμιδα, φωτογραφίσεις γάμων Αρτέμιδα, κορνίζες Αρτέμιδα, άλμπουμ Αρτέμιδα, μετατροπές κασετών σε dvd Αρτέμιδα, φωτογραφίσεις βαπτίσεων Αρτέμιδα, Αττική

Βίντεο

Social Media