Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Μεγάλου Αλεξάνδρου 72, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη 56224 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310700314

Πληροφορίες

Καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων. Μπορεί για πολλούς ο γάμος να είναι μια κοινωνική, θρησκευτική και νομική σύζευξη δύο ατόμων, για εμάς όμως είναι κάτι περισσότερο. Είναι ποιότητα, λάμψη, μαγεία και όνειρο...!!!

Ο γάμος σας αξίζει το καλύτερο και η ομάδα μας κοπιάζει καθημερινά ώστε να μπορέσει να κάνει την δική σας ξεχωριστή μέρα αξέχαστη...!!!


Phototech - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Phototech βρισκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 72 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φωτογραφείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310700314.

Tags

Φωτογραφείο Εύοσμος, Φωτογράφος Εύοσμος, Φωτογραφίες Γάμου Εύοσμος, Φωτογραφίες Βάπτισης Εύοσμος, Ψηφιακά Άλμπουμ Εύοσμος, Φωτογραφίες Διαβατηρίων Εύοσμος, Φωτογραφίες Ταυτότητας Εύοσμος, Επεξεργασία Φωτογραφιών Εύοσμος, Κορνίζες Εύοσμος, εκτυπώσεις Εύοσμος, άλμπουμ Εύοσμος, ρετούς φωτογραφιών Εύοσμος, φωτογραφίες πάνω σε αντικείμενα Εύοσμος

Βίντεο

Social Media