Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πινόκλης

Παραδοσιακά Καφενεία

Διεύθυνση

Παροικιά, Πάρος, Κυκλάδες 84400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2284027309

Πληροφορίες

Ο Πινόκλης, παντρεύει αρμονικά και με σεβασμό την παλιά με τη νέα εποχή.

Το κρασί, το τσίπουρο, η παριανή σούμα, το ούζο συνοδεύονται από παραδοσιακούς αλλά και καινούριους μεζέδες, διατηρώντας μια φιλοσοφία που έγινε αγαπητή και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Ο Πινόκλης είναι κοντά σας όλο το χρόνο. Τη χειμερινή περίοδο, το ρετρό σκηνικό, δημιουργεί ένα πολύ ''ζωντανό'' κλίμα, φέρνοντας πιο κοντά ανθρώπους και παρέες καθε ηλικίας. Τη θερινή σεζόν θα απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα λίγα μέτρα από τη θάλασσα, πίνοντας ούζο ή ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη. Τα βράδια, παρέες από κάθε περιοχή της Ελλάδας δημιουργούν μια σπάνια ατμόσφαιρα.

Ο Πινόκλης είναι αγαπητός και εκτός συνόρων με θαμώνες από διάφορες χώρες να αποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη φιλοσοφία και κουλτούρα, παραμένουν ζωντανές.

Από τα παλιά ρεμπέτικα έως και εναλλακτικούς ήχους της νέας γενιάς ελλήνων καλλιτεχνών, η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Πινόκλη, ενώ μία φορά τη βδομάδα, για όλο το χρόνο, διοργανώνει ζωντανή μουσική, γεγονός που καθιερώθηκε στο νησί.


Πινόκλης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πινόκλης βρισκεται στη διεύθυνση Παροικιά Πάρος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παραδοσιακά Καφενεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2284027309.

Tags

παραδοσιακό καφενείο Παροικιά, μεζεδοπωλείο Παροικιά, τσιπουράδικο Παροικιά, καφενείο Παροικιά, Πάρος

Βίντεο

Social Media