Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Piscines Aquaspot

Κατασκευή Πισίνας Μηχανήματα & Υλικά

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αθηνών 328, Χαϊδάρι, Αττική 12462 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109563273

Φαξ

2109582376

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ο ιδρυτής της εταιρείας “PISCINES AQUASPOT”, Ιωάννης Παπαδημητράκης, δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1987. Η συνεργασία μας με το βασικό προμηθευτή, που είναι η Γαλλική εταιρεία “PISCINES MAGILINE”, εγγυάται τη στατική και ηλεκτρομηχανολογική επάρκεια της πισίνας. Η επένδυση της πισίνας με PVC μεμβράνες κορυφαίων οίκων του εξωτερικού στην ποιότητα μεμβρανών πισίνας, δίνει πνοή στη μακροχρόνια αντοχή της πισίνας.
Τα αυστηρά κριτήρια ελέγχου και επιλογής των υλικών της πισίνας μας, πιστοποιημένα από γνωστούς διεθνείς οίκους πιστοποίησης (BAEL, BVQI), η συνεχής έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη των υλικών, αποτελούν εγγύηση για την αντοχή, τη διάρκεια και τη διαχρονική αισθητική των πισίνων που σας προτείνουμε και κατασκευάζουμε πολλά χρόνια.


Piscines Aquaspot - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Piscines Aquaspot βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 328 Χαϊδάρι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κατασκευή Πισίνας Μηχανήματα & Υλικά. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109563273.

Tags

κατασκευή πισίνας Αθήνα, ανακαίνιση πισίνας Αθήνα, εξοπλισμός πισίνας Αθήνα, αξεσουάρ πισίνας Αθήνα, procat πισίνες Αθήνα

Βίντεο

Social Media