Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πίτες Ζαφειράκης - Food Services

Εμπόριο Τροφίμων Τροφοδοσίες

Διεύθυνση

Τυμφρηστού 4, Αχαρνές, Αττική 13678 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102519948, 2102514518

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία μονάδων μαζικής εστίασης, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Με την μοναδική γνώση που έχουμε αποκτήσει στον χώρο της εστίασης όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να εγγυηθούμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και παροχή ανώτερης ποιότητας τροφίμων.

Στηρίζουμε τους πελάτες μας ξεκινώντας από την προσωπική επικοινωνία μαζί τους, κατανοώντας τις ανάγκες και απαιτήσεις τους, φροντίζοντας την σχέση ποιότητας-τιμής και απαντώντας άμεσα και αποτελεσματικά. Επιτυγχάνουμε έτσι μια μακροχρόνια, σταθερή και αμοιβαία ωφέλιμη σχέση συνεργασίας.

Μεγαλώνουμε χωρίς να ξεχνάμε τις ρίζες μας, προσφέροντάς στην ελληνική αγορά του σήμερα “Πίτες όπως παλιά”!

Αλεύρι, νερό, μαγιά, μια πατροπαράδοτη συνταγή και όραμα. Αυτά είναι τα υλικά για να δημιουργηθεί μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο της Αρτοποιίας και συγκεκριμένα στη ζύμη πίτας για σουβλάκι.

Ο παππούς μας Α. Ζαφειράκης ήρθε στην Ελλάδα πρόσφυγας το ‘22, διασώζοντας την πατροπαράδοτη συνταγή για μικρασιάτικη πίτα. Με αυτή τη μοναδική συνταγή, με μεράκι και πολλή δουλειά, έβαλε τα θεμέλια για μια μεγάλη και σύγχρονη επιχείρηση.

Τη σκυτάλη πήρε στα χέρια του ο Περικλής Ζαφειράκης, που δημιούργησε την πρώτη μας μονάδα παραγωγής στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Στην πορεία του χρόνου μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο. Η εταιρεία μας εξελίσσεται σε Ζαφειράκης Food Service. Επεκτεινόμαστε σε νέες εγκαταστάσεις και ανανεώνουμε τον στόλο των φορτηγών-ψυγείων μας, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ποιότητα σε όλα τα βήματα, από τον πάγκο ζύμωσης μέχρι το πιάτο του καταναλωτή.


Πίτες Ζαφειράκης - Food Services - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πίτες Ζαφειράκης - Food Services βρισκεται στη διεύθυνση Τυμφρηστού 4 Αχαρνές, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εμπόριο Τροφίμων Τροφοδοσίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102519948.

Tags

πίτες Αχαρνές, πίτες για σουβλάκια Αχαρνές, πατάτες κατεψυγμένες Αχαρνές, γενικό εμπόριο τροφίμων Αχαρνές, εμπόριο τροφίμων Αχαρνές, food services Αχαρνές, χονδρικό εμπόριο Αχαρνές, τζατζίκι Αχαρνές, σάλτσες Αχαρνές

Βίντεο

Social Media