Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πολιτόπουλος Σταύρος

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Αχαρνών 1, Πειραιάς, Αττική 18540 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104121991

Φαξ

2104121991

Πληροφορίες

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων service Opel, Saab, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen εδρεύει στον Πειραιά και βρίσκεται στην οδό Υμηττού 71 & Αχαρνών 1. Το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την επισκευή, συντήρηση, και αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
Σε έναν χώρο φιλικό και ευπρόσδεκτο, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσώπικό σας παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας που θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις συνοδευόμενες πάντα απο τις πιο χαμηλές τιμές. Στόχος του συνεργείου είναι να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αυτοκινητό κατανοώντας τις ανάγκες σας. Άλλωστε η σωστή συντήρηση, επισκευή και βελτίωση ενός οχήματος εξασφαλίζει και την ασφαλειάς σας εκτός από την απόλαυση της άνετης οδήγησης.


Πολιτόπουλος Σταύρος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πολιτόπουλος Σταύρος βρισκεται στη διεύθυνση Αχαρνών 1 Πειραιάς, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104121991.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων Πειραιάς, συνεργείο Audi Πειραιάς, συνεργείο Seat Πειραιάς, συνεργείο Volkswagen Πειραιάς, συνεργείο Skoda Πειραιάς, συνεργείο Saab Πειραιάς, συνεργείο Opel Πειραιάς, Αττική

Βίντεο

Social Media