Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πολυϊατρικό Ιατρική ΕΠΕ

Διαγνωστικά Κέντρα

Διεύθυνση

Λεωφ Δημοκρατίας 43 και Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Αττική 19300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105578138

Φαξ

2105571996

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Αρχικά, είμασταν ένα μικρό ιατρείο με κύρια είσοδο στην οδό Αιγάλεω 3 και με μόνα τμήματα: Μικροβιολογικό, Υπερήχων και Μαιευτικό- Γυναικολογικό.

Με την πάροδο των χρόνων, άρχιζε να μεγαλώνει, να χρειάζεται περισσότερα τμήματα και χώρο, και έτσι το 1996, επέκταθήκαμε προσθέτοντας:

Ακτινολογικό Τμήμα- Υπερήχων, Κέντρο Μαστού και πλήρες Καρδιολογικό Τμήμα. Η συνεχής αυξανόμενη ζήτηση υψηλού επιπέδου παροχών υγείας, μας οδήγησε στα εγκαίνια του μεγαλύτερου και ανανεωμένου Πολυιατρείου μας, με την προσθήκη νέου κτιρίου, με είσοδο πλέον στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 43 στον Ασπρόπυργο.
Διαθέτει:



ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ & ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ



Μικροβιολογικό - Αιματολογικό εργαστήριο

Ακτινολογικό - Υπέρηχοι

Γυναικολογικό - Μαιευτικό

​Κέντρο Μαστού

Καρδιολογικό

Ω.Ρ.Λ.

Δερματολογικό





& με συνεργαζόμενα Τμήματα:



Οδοντιατρικό - Ορθοδοντικό

Ουρολογικό

Γαστρεντερολογικό

Ενδοκρινολογικό - Διαβητολογικό

Χειρουργικό

Εμβρυοκαρδιλογικό

Πνευμονολογικό

Πλαστική Χειρουργική





Επίσης, το Πολυιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στεγάζει το καινούριο του τμήμα Ιατρικής Αισθητικής ¨Beauty Clinic¨ από τον Ιανουάριο του 2015. Το συγκεκριμένο παράρτημα, περιλαμβάνει τμήματα Ιατρικής Αισθητικής, Προγράμματα Αδυνατίσματος και Λιπογλυπτικής, Αισθητικής προσώπου και σώματος, Laser αποτρίχωσης, Δερματολογικό Ιατρείο, Πλαστική χειρουργική.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή:

06:00πμ - 21:00μμ

Σάββατο:

06:00πμ - 14:00μμ


Πολυϊατρικό Ιατρική ΕΠΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πολυϊατρικό Ιατρική ΕΠΕ βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφ Δημοκρατίας 43 και Αιγάλεω Ασπρόπυργος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διαγνωστικά Κέντρα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105578138.

Tags

διαγνωστικό κέντρο Ασπρόπυργος, μικροβιολογικό εργαστήριο Ασπρόπυργος, αιματολογικό εργαστήριο Ασπρόπυργος, ακτινολογικό Ασπρόπυργος, υπέρηχοι Ασπρόπυργος, γυναικολογικό Ασπρόπυργος, μαιευτικό Ασπρόπυργος, καρδιολογικό Ασπρόπυργος, Ω.Ρ.Λ Ασπρόπυργος, δερματολογικό Ασπρόπυργος

Βίντεο

Social Media