Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πολύζου Αντιγόνη

Ταπητοκαθαριστήρια

Διεύθυνση

Αρχιμήδους 14 Και Δευκαλίωνος, Αχαρνές, Αττική 13674 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102811415, 6974096672

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του καθαρισμού και της φύλαξης χαλιών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σύντομα αντιληφθήκαμε ότι για να εξυπηρετήσουμε σωστά τους πελάτες μας, έπρεπε ν’ αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε. Σήμερα, η ομάδα μας, διαθέτοντας την απαραίτητη πείρα και εξειδίκευση, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών, ανεξαρτήτως είδους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα χαλιά σας, είτε είναι μεταξωτά, χειροποίητα, ταμπρίζ είτε είναι απλά χαλιά ή μοκέτες.

Τα χαλιά χρησιμοποιούνται καθημερινά σε σπίτια, αλλά και σε γραφεία. Θυμηθείτε πόσες φορές ξαπλώνετε ή κάθεστε στα χαλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Το ζήτημα που προκύπτει, είναι ότι τα χαλιά έρχονται σε επαφή με σκόνη και μικροοργανισμούς που μεταφέρονται μέσω των παπουτσιών και του αέρα. Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δε βοηθούν στο να δημιουργηθεί χρόνος για το σωστό καθαρισμό τους και εδώ είναι που αναλαμβάνουμε εμείς, οι πλέον ειδικοί για τη σωστή φροντίδα τους.


Πολύζου Αντιγόνη - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πολύζου Αντιγόνη βρισκεται στη διεύθυνση Αρχιμήδους 14 Και Δευκαλίωνος Αχαρνές, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ταπητοκαθαριστήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102811415.

Tags

ταπητοκαθαριστήριο Μεταμόρφωση, καθαρισμός χαλιών Μεταμόρφωση, καθαρισμός μοκετών Μεταμόρφωση, καθαρισμός στρωμάτων Μεταμόρφωση, καθαρισμός σαλονιών Μεταμόρφωση, καθαρισμός χαλιών γάμου Μεταμόρφωση, Αττική

Βίντεο

Social Media