Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Prego

Εστιατόρια Μεσογειακής Κουζίνας

Διεύθυνση

Μασούρι, Κάλυμνος, Δωδεκάνησα 85200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2243048080

Φαξ

2243048080

Ιστότοπος

Πληροφορίες

To Μεσογειακό Εστιατόριο Prego άνοιξε τις πύλες του άνοιξη του 2007, μαγεύοντας τους επισκέπτες του με εκλεκτές γεύσεις Μεσογειακής και Ιταλικής κουζίνας, γεμάτες αρώματα και προκλητικούς συνδυασμούς γευστικών εντάσεων.

Με σεβασμό στην εποχικότητα και την ποιότητα των υλικών, το μενού αλλάζει ανάλογα με τα προϊόντα της εποχής αλλά βέβαια και την δημιουργική έμπνευση του Chef και συν-ιδιοκτήτη ,γνωστό από το Masterchef 3, Παντελή Βούρο.

15 χρόνια συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στα προϊόντα και τεχνικές, αναδεικνύοντας την Μεσογειακή κουζίνα μέσα από Ελληνικές πρώτες ύλες.

Οι άριστες γνώσεις του Σεφ πάνω στην ζύμη pizza και χειροποίητη pasta έχουν ως αποτέλεσμα ο επισκέπτης να κερδίζει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία , σε έναν ανακαινισμένο χώρο που συμβαδίζει με την ανώτατη αισθητική κάθε δημιουργίας που βγαίνει στο τραπέζι.
Επιλέξτε την αυλή του Prego για ένα ρομαντικό ή παρέϊστικο δείπνο με ανεξάντλητες πηγές απόλαυσης , ξεκινώντας με cocktail και βαδίζοντας προς την κορύφωση της βραδιάς, με γλυκές επιλογές που θα τέρψουν τις αισθήσεις σας.


Prego - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Prego βρισκεται στη διεύθυνση Μασούρι Κάλυμνος, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια Μεσογειακής Κουζίνας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2243048080.

Tags

εστιατόριο Κάλυμνος, μεσογειακή κουζίνα Κάλυμνος, φρέσκο ψάρι Κάλυμνος, φρέσκα ζυμαρικά Κάλυμνος, πίτσα Κάλυμνος, γλυκά Κάλυμνος, αχινομακαρονάδα Κάλυμνος

Βίντεο

Social Media