Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Prestige

Λευκά Είδη
Υφάσματα

Διεύθυνση

Σκαλάδο, Μύκονος, Κυκλάδες 84600 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2289078667

Φαξ

2289078667

Πληροφορίες

Το PRESTIGE TEXTILES της κυρίας Καφετζή Στυλιανής, είναι ένας καλαίσθητος χώρος εναρμονισμένος με τη αισθητική της Μυκόνου, όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια, τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σπιτιού σας, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου. Βρίσκεται στην περιοχή Σκαλάδο της Μυκόνου και δραστηριοποιείται στο εμπόριο λευκών ειδών και υφασμάτων σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λευκά είδη υφάσματα κουρτινών και επιπλώσεων, χαλιά στρώματα, είδη σκίασης, ρόλερ, ρομάν, κουρτινόβεργες, έπιπλα εσωτερικού εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια. Επίσης κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις για οικιακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, το προσωπικό της επιχείρησης αναλαμβάνει με μεράκι και εγγυημένη ποιότητα να διαμορφώσει τους χώρους σας, να “ντύσει” έπιπλα, να εξοπλίσει καταστήματα και ξενοδοχεία και να δώσει μια άλλη νότα ανανέωσης, πάντα σε συνεννόηση για τα χρώματα και τις συνθέσεις που επιθυμείτε.


Prestige - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Prestige βρισκεται στη διεύθυνση Σκαλάδο Μύκονος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Λευκά Είδη και Υφάσματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2289078667.

Tags

υφάσματα Μύκονος, ξενοδοχειακός εξοπλισμός Μύκονος, είδη κήπου Μύκονος, είδη σκίασης Μύκονος, κουρτινόβεργες Μύκονος, κουρτίνες Μύκονος, λευκά είδη Μύκονος, οικιακός εξοπλισμός Μύκονος, υφάσματα κουρτινών Μύκονος, έπιπλα εσωτερικού χώρου Μύκονος, είδη παραλίας Μύκονος, ομπρέλες Μύκονος, ξαπλώστρες Μύκονος, έπιπλα εσωτερικού χώρου Μύκονος ειδικές κατασκευές Μύκονος

Βίντεο

Social Media