Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

PROFILE DENTAL ΕΕ

Οδοντιατρικά Είδη

Διεύθυνση

Τσιμισκή 19, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54624 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310342504, 6932447406

Φαξ

2310342504

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η PROFILE είναι μία δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία με παρουσία στο χώρο των εμφυτευμάτων από το 1944. Σκοπός της Εταιρείας από την ίδρυσή της είναι να προσφέρει στον οδοντίατρο και κατ’επέκταση στους ασθενείς, αξιόπιστες και προσιτές οικονομικά λύσεις για τις αποκαταστάσεις επί εμφυτευμάτων.

Οι στόχοι μας
Καινοτομία-Εκπαίδευση-Υποστήριξη

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή έρευνα της αγοράς για την εξεύρεση νέων υλικών και μηχανημάτων.

Παράλληλα, έχουμε συνεχή παρουσία στην εκπαίδευση των οδοντιάτρων μέσα από τη συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια καθώς και σε Hands-On όπου καταξιωμένοι, διεθνούς κύρους ομιλητές μεταφέρουν τις γνώσεις τους.

Η Εταιρεία είναι δίπλα στον Έλληνα οδοντίατρο με μία ομάδα αντιπροσώπων και συνεργατών οδοντιάτρων για κάθε βοήθεια, από σωστή επιλογή των εξαρτημάτων έως και την κλινική τους εφαρμογή στους ασθενείς.


PROFILE DENTAL ΕΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, PROFILE DENTAL ΕΕ βρισκεται στη διεύθυνση Τσιμισκή 19 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οδοντιατρικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310342504.

Tags

οδοντιατρικά είδη Θεσσαλονίκη, εμπόριο οδοντιατρικών ειδών Θεσσαλονίκη, χονδρική πώληση οδοντιατρικών ειδών Θεσσαλονίκη, λιανική πώληση οδοντιατρικών ειδών Θεσσαλονίκη, rapid test covid Θεσσαλονίκη, χειρουργικά μοτέρ Θεσσαλονίκη, οδοντιατρικά εμφυτεύματα Θεσσαλονίκη, συσκευή φυγοκέντρισης Θεσσαλονίκη, μοσχεύματα Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media