Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πυράν

Πυρασφάλεια - Είδη Πυρόσβεσης

Διεύθυνση

Θράκης 65 και Κερασόβου, Πετρούπολη, Αττική 13231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105062504

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΠΥΡΑΝ ιδρύθηκε το 1986 από τον Δημήτριο Τσεπέρκα και το 2000 μετονομάστηκε σε ΠΥΡΑΝ plus – ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. για να αναλάβει τα ηνία η επόμενη γενιά. Σήμερα, έπειτα από 35 χρόνια συνεχόμενης και αδιάκοπτης παρουσίας αποτελούμε μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο της πυρόσβεσης με δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης.

Η εταιρεία μας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στον τομέα της πυρόσβεσης καθώς πέραν της προμήθειας και συντήρησης πυρ/ρων και πυρ/κών μέσων δραστηριοποιούμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες και στους χώρους Μελετών Πυρασφαλείας, Μελετών & Κατασκευής Έργων Πυρόσβεσης – Πυρανίχνευσης και αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές παντός τύπου.

Η συνεργασία μας με πελάτες των οποίων οι απαιτήσεις και τα standards ασφαλείας είναι ιδιαίτερα υψηλά μας έχει δώσει την εμπειρία και την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε έργα συντήρησης τόσο μεγάλων όσο και μικρών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα.

Ειδικευόμαστε στη συντήρηση παντός τύπου πυρ/ρων ενώ όλα τα υλικά τα οποία εμπορευόμαστε και χρησιμοποιούμε φέρουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πληρούν όλα τα διεθνή και Ευρωπάικα standards, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση του πελάτη ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε αναγνωρισμένη εταιρεία από τον Φορέα BUREAU VERITAS με Α.Μ. PYR-LPR-410.06.092-TSEP 001-06-GRC και με Αρ. Αδείας Φ14:1359/05 Νομαρχία Δυτικής Αττικής, ενώ το τεχνικό προσωπικό μας φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αρμόδιων ατόμων. Παράλληλα από το 2003 η εταιρεία μας παρέχει Αστική Ευθύνη Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας εναρμονίζεται στην Προστασία Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων.

Το μεράκι και η θέληση για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συνέπεια για όλους τους πελάτες μας.


Πυράν - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Πυράν βρισκεται στη διεύθυνση Θράκης 65 και Κερασόβου Πετρούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πυρασφάλεια - Είδη Πυρόσβεσης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105062504.

Tags

πυρασφάλεια Πετρούπολη, είδη πυρόσβεσης Πετρούπολη, πυροσβεστήρες Πετρούπολη, αναγόμωση Πετρούπολη, Αττική

Βίντεο

Social Media