Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Βασιλέως Παύλου 35, Σπάτα, Αττική 19004 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106634598, 6977558964

Πληροφορίες

Η εταιρεία Pyro – Best, Λυμπέρη Χρυσάνθη δραστηριοποιείται από το 1985 στο εμπόριο και τις αναγομώσεις πυροσβεστήρων και πάσης φύσεως πυροσβεστικά είδη με έδρα τα Σπάτα, επί της οδού Βασιλέως Παύλου 35.

Η Pyro – Best είναι αναγνωρισμένη εταιρεία αναγομώσεων πυροσβεστήρων υπό την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.).

Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει αλλά και στο εξειδικευμένο προσωπικό που την απαρτίζει, η Pyro – Best, στα Σπάτα, είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά πυροσβεστήρες και είδη πυρόσβεσης.

Οι πυροσβεστήρες που εμπορεύεται, είναι υψηλής ποιότητας, με κύριο στόχο την εξασφάλιση της περιουσίας σας αλλά και τη δική σας, νομικά και πρακτικά.

Η Pyro – Best σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία πυρασφάλειας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο χώρος της πυρόσβεσης συνεχώς εξελίσσεται, η εταιρεία μας ακολουθεί πιστά αυτές τις εξελίξεις προσπαθώντας να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και πλήρη ασφάλεια σε περιπτώσεις πυρκαγιάς.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ χειμερινής σεζόν:
στους πυροσβεστήρες οροφής 12kg λεβητοστασίου έκπτωση 35%

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!


Pyro Best - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Pyro Best βρισκεται στη διεύθυνση Βασιλέως Παύλου 35 Σπάτα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106634598.

Tags

πυροσβεστήρες Σπάτα, συστήματα ασφαλείας Σπάτα, συστήματα πυρανίχνευσης Σπάτα, είδη πυρασφάλειας Σπάτα, αναγομώσεις πυροσβεστήρων Σπάτα, συστήματα πυρανίχνευσης Σπάτα, μελέτες πυρασφάλειας Σπάτα, πιστοποιητικά πυρασφάλειας Σπάτα, Αττική

Βίντεο

Social Media