Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Rania Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Λάσση Σπήλια, Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2671022952

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ράνια στο Αργοστόλι είναι αυτά που θα χαλαρώνετε μετά από τις περιηγήσεις σας στο πανέμορφο νησί μας. Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα, εχεμύθεια και επαγγελματισμό.

Η απαράμιλλης ομορφιά θέα προς τη θάλασσα θα σας πάρει όλες τις σκέψεις και θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Το γεγονός ότι είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση μας κάνει να διαχειριζόμαστε με απόλυτη φροντίδα τα δωμάτια και τους επισκέπτες μας. Σας περιμένουμε!


Rania Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Rania Studios βρισκεται στη διεύθυνση Λάσση Σπήλια Αργοστόλι, Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2671022952.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Αργοστόλι, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια Αργοστόλι, διαμονή Αργοστόλι, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αργοστόλι, rooms to let Argostoli, apartments in Argostoli, studios in Argostoli, Κεφαλονιά

Βίντεο

Social Media