Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ravago Chemicals Hellas

Πρώτες Ύλες & Μηχανήματα Χημικής Βιομηχανίας

Διεύθυνση

Σχηματάρι, Πάτημα, Σχηματάρι, Βοιωτία 32009 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2262056713, 2144008400, 2262056714

Φαξ

2262058945

Πληροφορίες

Tο 1994 ιδρύεται απο τους κους Ιωαννίδη Ιπποκράτη και Παπαγεωργίου Θανάση, η VELTRO AE με σκοπό την αντιπροσώπευση και εμπορία βιομηχανικών πρώτων υλών.

Το 2014, η VELTRO AE εντάσσεται στον Όμιλο RAVAGO δίνοντας την ευκαιρία στη RAVAGO CHEMICALS να δυεισδύσει στην ελληνική αγορά χημικών.

To 2017, πραγματοποιείται η μετονομασία της VELTRO AE σε RAVAGO CHEMICALS HELLAS AE. Μέχρι το τέλος του ίδιου έτους, ο τομέας χημικών της εταιρείας DELTA CHEMICALS AE που είχε ήδη ενταχθεί στον όμιλο , ενσωματώνεται στη RAVAGO CHEMICALS HELLAS AE, δημιουργώντας μια στιβαρή βάση για την εταιρεία στην Ελληνική Αγορά, στοχεύοντας περαιτέρω στην επέκταση και ενίσχυση του αποτυπώματος της στην περιοχή.

Τέλος, το 2019 εντάσσεται στον Όμιλο RAVAGO η εταιρεία Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ ΑΕ και στα τέλη του ίδιου έτους συγχωνεύεται με τη RAVAGO CHEMICALS HELLAS AE, προσθέτοντας τη δυναμική της στη συνολική ταυτότητα της εταιρείας. Μέσω αυτής της πρόσφατης ενοποίησης, η Ravago Chemicals Hellas SA επεκτείνει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά, καθώς η Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ ΑΕ αντιπροσωπεύει επιτυχώς διακεκριμένους διεθνείς οίκους, στον ευρύτερο τομέα της χημικής βιομηχανίας.


Ravago Chemicals Hellas - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ravago Chemicals Hellas βρισκεται στη διεύθυνση Σχηματάρι, Πάτημα Σχηματάρι, Βοιωτία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πρώτες Ύλες & Μηχανήματα Χημικής Βιομηχανίας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2262056713.

Tags

πρώτες ύλες χημικής βιομηχανίας Σχηματάρι, μηχανήματα χημικής βιομηχανίας Σχηματάρι, πρώτες ύλες τροφίμων Σχηματάρι, πρώτες ύλες βιομηχανίας χρωμάτων Σχηματάρι, πρώτες ύλες βιομηχανίας χημικών Σχηματάρι

Βίντεο

Social Media