Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Rescue Training International

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια

Διεύθυνση

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54642 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310824505

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο Rescue Training International ασχολούμαστε εδώ και χρόνια με την εκπαίδευση των συμπολιτών μας στις πρώτες βοήθειες. Διενεργούμε και ειδικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών όπως για χώρο εργασίας, παιδιατρικά-βρεφικά. Οι πιστοποιήσεις που παρέχουμε είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και μπορείτε να τις υποβάλλετε όπου ζητούνται.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς και ακολουθεί τις τελευταίες διεθνείς οδηγίες και πρωτόκολλα και μέσα από τις δράσεις του προσπαθεί να εκπαιδεύσει όσους περισσότερους ενήλικες αλλά και παιδιά στον τομέα των πρώτων βοηθειών.


Rescue Training International - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Rescue Training International βρισκεται στη διεύθυνση Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310824505.

Tags

εκπαίδευση πρώτων βοηθειών Θεσσαλονίκη, σεμινάρια πρώτων βοηθειών Θεσσαλονίκη, πιστοποίηση πρώτων βοηθειών Θεσσαλονίκη, εκπαίδευση προσωπικού επιχείρησής στην παροχή πρώτων βοηθειών Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media