Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ροζμαρίνο

Σαπωνοποιία

Διεύθυνση

Πουρνάρι, Λάρισα, Λάρισα 40006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2495052276

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Tα χειροποίητα σαπούνια που φτιάχνονται από το εργαστήρι επεξεργασίας βοτάνων και παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ, ανήκουν στην κατηγορία «εξαιρετική ποιότης». Γίνονται από 100% extra παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο, υδροξείδιο του νατρίου και νερό ακολουθώντας κλασική παραδοσιακή συνταγή.

Περιέχουν υψηλής ποιότητας υλικά όπως μελισσοκέρι, ορυκτά άλατα, φύκια, άργιλο, μέλι, γάλα, πρόπολη, πίτουρο, βότανα και αιθέρια έλαια που τα αρωματίζουν διακριτικά. Δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή αφριστικά και είναι βιοαποικοδομήσιμα.

Ωριμάζουν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες τοποθετημένα στα ράφια περίπου τρεις μήνες.

Τα σαπούνια ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ καθαρίζουν βαθιά και περιποιούνται το δέρμα χωρίς να το στεγνώνουν γιατί η γλυκερίνη που παράγεται κατά την διαδικασία παραγωγής τους δεν αφαιρείται. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, έχουν θαυμάσια κρεμμώδη υφή και διαρκούν πολύ.

Τα φυτικά εκχυλίσματα που παράγονται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ, γίνονται με βάση μόνο το λάδι ελιάς και τα βότανα. Τα φυτικά έλαια είναι μέρος του «χυμού» που κυκλοφορεί σε κάθε φυτό και λαμβάνονται με εκχύλιση ή πίεση. Χρησιμοποιούνται απευθείας στην επιδερμίδα ή σαν φορείς αιθέριων ελαίων για μασάζ σε πρόσωπο, σώμα ή μαλλιά.

Οι παραδοσιακές αλοιφές φτιάχνονται με βάση το καθαρό μελισσοκέρι (από επιλεγμένη πηγή), τα εκχυλίσματα των βοτάνων, αιθέρια έλαια και τίποτα άλλο.

Τα λάδια και οι αλοιφές συσκευάζονται μόνο σε γυάλινους περιέκτες.

Όλα τα προϊόντα του εργαστηρίου γίνονται με μεράκι και σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Ροζμαρίνο - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ροζμαρίνο βρισκεται στη διεύθυνση Πουρνάρι Λάρισα, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Σαπωνοποιία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2495052276.

Tags

επεξεργασία βοτάνων Λάρισα, χειροποίητα σαπούνια Λάρισα, σαπούνια ελαιολάδου Λάρισα, παραδοσιακές κηραλοιφές Λάρισα

Βίντεο

Social Media