Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

S and N Karamolegos Lift

Ανελκυστήρες

Διεύθυνση

Πάρνηθος 52 & Μαραθώνος 27, Πειραιάς - Καμίνια, Αττική 18540 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104811620, 2104825092

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Τεχνική Εταιρεία S. & N. KARAMOLEGOS LIFT ιδρύθηκε το 2002 με αντικείμενο την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων.

Από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά συντονίζουμε όλες τις εργασίες για την εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού και συνδυάζουμε την διαχρονική ποιότητα των προϊόντων τους με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στους ανελκυστήρες μας.


S and N Karamolegos Lift - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, S and N Karamolegos Lift βρισκεται στη διεύθυνση Πάρνηθος 52 & Μαραθώνος 27 Πειραιάς - Καμίνια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανελκυστήρες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104811620.

Tags

ανελκυστήρες Καμίνια, συντήρηση ανελκυστήρων Καμίνια, επισκευές ανελκυστήρων Καμίνια, εγκατάσταση ανελκυστήρων Καμίνια, τοποθέτηση ανελκυστήρων Καμίνια, τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων Καμίνια, Πειραιάς

Βίντεο

Social Media