Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Samaras Transport and Logistics

Διεθνείς Μεταφορές

Διεύθυνση

5ο Χλμ Λάρισας Βόλου, Λάρισα, Λάρισα 38500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2413008981, 2130082722

Πληροφορίες

Με καταγωγή από οικογένεια με παράδοση στις μεταφορές από το 1930.

Ο Κος Σαμαράς Βασίλης εργάζεται στον χώρο των μεταφορών από το 1989. Η εμπειρία, η διορατικότητα και το όραμά του, τον οδήγησαν στην δημιουργία της δικής του εταιρίας το 2011.

Η εταιρία Samaras Transports & Logistics έχει έδρα στη Λάρισα στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Βόλου, σε μικρή απόσταση από το νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ακόμη υποκατάστημα στην Αθήνα, Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς), προκειμένου να εξυπηρετεί πληρέστερα τις ανάγκες και τους πελάτες της.

Και τα δύο γραφεία είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία και είναι άρτια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές φορτώσεις.

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρεις λύσεις τόσο για διεθνείς, όσο και για εσωτερικές μεταφορές, καθώς και για διανομή και αποθήκευση. Λειτουργούμε μέσω ενός ιδιόκτητου στόλου και εγκαταστάσεων, ώστε να προσφέρουμε ασφαλή, έγκαιρη και αποδοτική μεταφορά πλήρων ή groupage φορτίων.

Η εμπειρία την οποία έχουμε αποκομίσει λειτουργώντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι μεγάλη όσον αφορά την προώθηση και τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.


Samaras Transport and Logistics - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Samaras Transport and Logistics βρισκεται στη διεύθυνση 5ο Χλμ Λάρισας Βόλου Λάρισα, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διεθνείς Μεταφορές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2413008981.

Tags

διεθνείς μεταφορές Λάρισα, εθνικές μεταφορές Λάρισα, μεταφορές Ελλάδα Βουλγαρία Λάρισα, μεταφορές Βουλγαρία Ελλάδα Λάρισα

Βίντεο

Social Media