Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Δίπλα Στα Νέα ΤΕΙ, Τρυπητός, Σητεία, Λασίθι 72300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2843026310, 6972476037

Φαξ

2843026373

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το HOTEL Sea Breeze! Θα μας βρείτε μόλις 2 χιλιόμετρα έξω από τη Σητεία, στο νομό Λασιθίου. Η τοποθεσία μας απέχει 100 μέτρα από τη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής. Επίσης μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε αξιοθέατα της περιοχής, ξεκινώντας από το φρούριο της Καζάρμας μέχρι το Φοινικόδασος στο Βάι, τα περίφημα ανάκτορα της μινωικής Ζάκρου, την Μονή Τοπλού αλλά και τα ερείπια του Πρωτομινωικού οικισμού στο ψαροχώρι του Μόχλου.

Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με καθαρό αέρα, λαμπερό ήλιο, πανέμορφο ουρανό και την θαλασσινή αύρα. Είτε ψάχνετε ένα όμορφο περιβάλλον για διακοπές με την οικογένειά σας, είτε είστε περαστικοί για επαγγελματικούς λόγους, σας εγγυούμαστε άνεση, χαλάρωση και ευχάριστη διαμονή!


Sea Breeze - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Sea Breeze βρισκεται στη διεύθυνση Δίπλα Στα Νέα ΤΕΙ, Τρυπητός Σητεία, Λασίθι και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2843026310.

Tags

ξενοδοχείο Τρυπητός, διαμονή Τρυπητός, στούντιο Τρυπητός, studios Τρυπητός, ξενοδοχειο με πισίνα Τρυπητός, διακοπές Τρυπητός, Σητεία, hotel Trypitos, Siteia

Βίντεο

Social Media