Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Secrets Of Beauty

Κέντρο Αισθητικής

Διεύθυνση

Λεωφ. Παπανικολάου 29Α, Πεύκα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 57010 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310673701

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Tο Secrets Of Beauty – All About Spa, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, για περισσότερο από δεκατρία έτη, έχοντας κατακτήσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη χιλιάδων μελών.

Σκοπός του Secrets Of Beauty – All About Spa, είναι να θέσει τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα και τις εξελίξεις της επιστήμης στην υπηρεσία των μελών του, έτσι ώστε να εκπληρώσουν κάθε τους επιθυμία για βελτίωση της εμφάνισής τους, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις αισθητικές τους ανάγκες.

Σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον, άρτια εξοπλισμένο είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων όσων το επισκέπτονται.

Το Secrets Of Beauty – All About Spa, ιδρύθηκε και Διευθύνεται από την Χριστίνα Πετρίδου, έμπειρη και απόλυτα εξειδικευμένη Αισθητικό – Κοσμητολόγο των Τ.Ε.Ι. & Make Up Artist.


Secrets Of Beauty - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Secrets Of Beauty βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφ. Παπανικολάου 29Α, Πεύκα Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρο Αισθητικής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310673701.

Tags

κέντρο αισθητικής Θεσσαλονίκη, κέντρο αδυνατίσματος Θεσσαλονίκη, θεραπείες προσώπου Θεσσαλονίκη, θεραπείες σώματος Θεσσαλονίκη, μανικιούρ Θεσσαλονίκη, πεντικιούρ Θεσσαλονίκη, lazer Θεσσαλονίκη, soprano eyes Θεσσαλονίκη, lpg Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media