Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

3ο Χλμ. ΠΕΟ Βόλου-Λαρίσης, Βόλος, Μαγνησία 38500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2421316734, 2421316735

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία SEEWOOD δραστηριοποιείται στην εμπορία, επεξεργασία ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας, από το 2013 και διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της SEEWOOD μέσω των 6 καταστημάτων της είναι η άριστη και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της προφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Η εταιρία βρίσκεται στο πλευρό του επιπλοποιού, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, ξυλουργού και τον στηρίζει με μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.


Seewood - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Seewood βρισκεται στη διεύθυνση 3ο Χλμ. ΠΕΟ Βόλου-Λαρίσης Βόλος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξυλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2421316734.

Tags

εμπόριο ξυλείας Βόλος, μελαμίνες Βόλος, πορτάκια Βόλος, pellet Βόλος, Θέρμανση Βόλος, δάπεδα Βόλος, επεξεργασία ξύλου Βόλος, οικοδομική ξυλεία Βόλος, υλικά επιπλοποιίας Βόλος

Βίντεο

Social Media