Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Shop Supply

Είδη Υγιεινής

Διεύθυνση

Παλαμηδίου 7 Α, Πειραιάς, Αττική 18545 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104953500, 6996598226

Φαξ

2104953500

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας, Shop Supply ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2011 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην παραγωγή, το χονδρικό εμπόριο και την τροφοδοσία αναλώσιμων προϊόντων σε καταστήματα εστίασης. Αναλυτικότερα, απευθυνόμαστε σε αναψυκτήρια, ψητοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους και πάσης φύσεως take away. Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια του λογότυπού σας και την εκτύπωση αυτού σε οποιοδήποτε προϊόν της αρεσκείας σας.

Η Shop Supply κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στο κλάδο HO.RE.CA καθώς αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας με άριστα αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στην άρτια κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού μας και στην άμεση συμμετοχή και καθοδήγηση των στελεχών της διοίκησης. Στόχος μας είναι να χτίζουμε με τους συνεργάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και κοινής πορείας.

Στην ηλεκτρονική μας σελίδα μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας προσφέρουμε all inclusive λύσεις.


Shop Supply - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Shop Supply βρισκεται στη διεύθυνση Παλαμηδίου 7 Α Πειραιάς, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Υγιεινής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104953500.

Tags

προμήθειες καταστημάτων Πειραιάς, προϊόντα ατομικής καθαριότητας Πειραιάς, τυπωμένα είδη Πειραιάς, εκτυπώσεις Πειραιάς, απορρυπαντικά Πειραιάς, αναλώσιμες συσκευασίες Πειραιάς, εξοπλισμός ειδών καθαρισμού Πειραιάς

Βίντεο

Social Media