Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Sigma Security

Διεύθυνση

Εθνάρχου Μακαρίου 5, Άγιος Δημήτριος, Αττική 17343 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109716046

Φαξ

2109754864

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Eχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συµπεριλαµβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κλπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωµένες εταιρείες της Παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κλπ.


Sigma Security - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Sigma Security βρισκεται στη διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 5 Άγιος Δημήτριος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109716046.

Tags

συστήματα ασφαλείας Άγιος Δημήτριος

Βίντεο

Social Media