Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Sklia Education Center

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Διεύθυνση

Βενιζέλου 56, Χαλκίδα, Εύβοια 34100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2221085857

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ολιστικής και βιωματικής μάθησης Sklia Education Centre προσφέρει την πρωτοποριακή μέθοδο StepNOW σε Χαλκίδα και Οινόφυτα.
Κάθε άνθρωπος, κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Το Sklia© Education Centre σέβεται και κατανοεί τις ιδιαιτερότητές σας. Ελάτε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Αγγλικά
Γερμανικά

ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Τα Sklia© Education Centre, μέσα από το Study, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για μελέτη μαθητών των τάξεων του Δημοτικού, προσφέροντας την υποστήριξη και την καθοδήγηση, για σωστή και αποδοτική διαχείριση του χρόνου τους.
Στα παιδιά που συμμετέχουν Study του Sklia© Education Centre, γίνεται πλήρης χαρτογράφηση των μαθησιακών αναγκών τους και των τυχόν δυσλειτουργιών τους.

PARENT ACADEMY
Στο Sklia© Education Centre, δημιουργήσαμε την Parent Academy για να στηρίξουμε όλους εσάς, τους γονείς που επιθυμείτε να παρέχετε την υποστήριξή σας στα παιδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

COACHING
Ανακαλύψτε τα θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργικότητά σας και μάθετε πως να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις και γνωρίστε τη μέθοδο για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

DISCOVERY KIDS CAMP
Το Sklia Education Centre καλεί τους μικρούς φίλους μας να λάβουν μέρος στην πιο εναλλακτική ΔΙΓΛΩΣΣΗ (Αγγλικά – Ελληνικά) κατασκήνωση του καλοκαιριού: στο discovery kids camp! Το επιτυχημένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που λατρεύτηκε από παιδιά και γονείς, επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει και φέτος μία συναρπαστική εμπειρία φιλοξενίας και μάθησης στους νεαρούς συμμετέχοντες.


Sklia Education Center - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Sklia Education Center βρισκεται στη διεύθυνση Βενιζέλου 56 Χαλκίδα, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2221085857.

Tags

κέντρο ξένων γλωσσών Χαλκίδα, φροντιστήριο ξένων γλωσσών Χαλκίδα, Αγγλικά Χαλκίδα, Γαλλικά Χαλκίδα, Γερμανικά Χαλκίδα, κέντρο μελέτης δημοτικού Χαλκίδα, Αγγλικά για ειδικές μαθησιακές δυσκολίες Χαλκίδα, Ελληνικά για ειδικές μαθησιακές δυσκολίες Χαλκίδα, Εύβοια

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 13:00 - 22:00

Tuesday : 13:00 - 22:00

Wednesday : 13:00 - 22:00

Thursday : 13:00 - 22:00

Friday : 13:00 - 22:00

Social Media