Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Sky Fitness Center

Γυμναστήρια

Διεύθυνση

Λεωφόρος Θεσσαλονίκης & Καρπενησίου 2, Εντός Εμπορικού Κέντρου Βεργίνα, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη 57013 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310020985

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο γυμναστήριο Sky Fitness Center θα ξεχάσετε τα άγχη και μυαλό και νους γίνονται ένα μέσα από τα προγράμματά μας με τους έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές μας.

Τα μαθήματα που γίνονται είναι pilates, ορθοσωμική, yoga, abs training, aero fit, body shape, body blast, fit ball, trx, zumba, latin steps. Επιπλέον παρέχουμε μηχάνημα Solarium καθώς και ειδικό διατροφολόγο που θα ασχοληθεί συνολικά με την ισορρόπηση της διατροφής σας βάσει των προσωπικών σας αναγκών.


Sky Fitness Center - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Sky Fitness Center βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Θεσσαλονίκης & Καρπενησίου 2, Εντός Εμπορικού Κέντρου Βεργίνα Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γυμναστήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310020985.

Tags

γυμναστήριο Ωραιόκαστρο, πιλάτες Ωραιόκαστρο, trx Ωραιόκαστρο, ορθοσωμία Ωραιόκαστρο, total body Ωραιόκαστρο, aero fit Ωραιόκαστρο, yoga Ωραιόκαστρο, kick boxing Ωραιόκαστρο

Βίντεο

Social Media