Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

SmileStyle Clinic

Οδοντίατροι

Διεύθυνση

Ταβάκη 47, Θέρμη, Θεσσαλονίκη 57001 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310024565, 6972131979

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ιατρείο μας βρίσκεται σε ισόγειο για την καθολική προσβασιμότητα και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο πρόβλημα έχει προκύψει. Διενεργούμε από απλούς οδοντιατρικούς ελέγχους και εργασίες όπως λεύκανση, απονεύρωση, φθορίωση μέχρι δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Βασικό βήμα είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο ώστε ο ασθενής να μη φοβάται και να προχωράμε σταθερά στη θεραπεία. Διαθέτουμε και παιδική γωνιά με είδη χειροτεχνίας και δραστηριοτήτων ώστε οι μικροί μας φίλοι να αισθανθούν ασφάλεια και οικειότητα.


SmileStyle Clinic - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, SmileStyle Clinic βρισκεται στη διεύθυνση Ταβάκη 47 Θέρμη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οδοντίατροι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310024565.

Tags

χειρούργος οδοντίατρος Θέρμη, εμφυτευματολόγος Θέρμη, οδοντικά εμφυτεύματα Θέρμη, φοβικοί ασθενείς Θέρμη, αισθητική οδοντιατρική Θέρμη, οδοντιατρική κλινική Θέρμη, bonding Θέρμη, πονόδοντος Θέρμη, λεύκανση Θέρμη, παιδοδοντία Θέρμη, περιοδοντίτιδα Θέρμη, απονεύρωση δοντιού Θέρμη, ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια Θέρμη, αεροδρόμιο Μακεδονίας Θέρμη, Παπαβραμίδης Ευθύμιος χειρούργος οδοντίατρος Θέρμη, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media