Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Σπυριδάκης Μιχαήλ

Μεταφορές Μετακομίσεις

Διεύθυνση

3ο χλμ Περιφερειακού Οδού Παναγιούδας - Λάρσου (έναντι μηχανουργείου Αγγελέλλη), Μυτιλήνη, Αττική 81100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104811014, 2251054234

Φαξ

2251054234

Πληροφορίες

Η “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται από το 1980 στις μεταφορές και στις μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη, την Κρήτη και την Αθήνα.

Με καθημερινά δρομολόγια από και προς Μυτιλήνη - Κρήτη - Αθήνα, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για άμεσες και οικονομικές μεταφορές ή μετακομίσεις.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο πάντα να μεταφέρει άμεσα και με ασφάλεια οικοσκευές, εμπορεύματα, βαρέα αντικείμενα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφέρετε.

Η μεταφορική εταιρεία μας, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται με τις μεταφορές από το 1980, με τότε έδρα στη Κρήτη και με κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η μεταφορική εταιρεία μας, κατάφερε να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών από όλη την Κρήτη και όχι μόνο.

Το 2010 εντάχθηκε στην μεταφορική εταιρεία και η 2η γενιά, ενώ τα κεντρικά γραφεία της μεταφορικής εταιρείας μας μεταφέρθηκαν στην Μυτιλήνη κερδίζοντας και εκεί τον σεβασμό και την εκτίμηση των ντόπιων. Παράλληλα, δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα να εξυπηρετεί όλη την Κρήτη με καθημερινά δρομολόγια.

Στόχος μας ήταν και είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα τις ιδανικές λύσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με μεταφορές και μετακομίσεις, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτησή τους. Έτσι, έχουμε εξασφαλίσεις χρόνιες συνεργασίες αλλά και έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Μυτιλήνη και όχι μόνο.


Σπυριδάκης Μιχαήλ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Σπυριδάκης Μιχαήλ βρισκεται στη διεύθυνση 3ο χλμ Περιφερειακού Οδού Παναγιούδας - Λάρσου (έναντι μηχανουργείου Αγγελέλλη) Μυτιλήνη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεταφορές Μετακομίσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104811014.

Tags

μεταφορές Μυτιλήνη, μετακομίσεις Μυτιλήνη, εθνικές μεταφορές Μυτιλήνη, μεταφορές μετακομίσεις Μυτιλήνη, εθνικές μεταφορές Μυτιλήνη

Βίντεο

Social Media