Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Διεύθυνση

Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4, 2η Στάση Υπαπαντής, Αρτεμις, Αττική 19016 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2294089525, 6937298163, 6977391564

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η αγάπη για την εκπαίδευση, η μέριμνα για τον κάθε σπουδαστή, η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων και ο συνδυασμός της εμπειρίας της διεύθυνσης με τη φρεσκάδα των νέων και πλήρως καταρτισμένων καθηγητών είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Οι καθηγητές μας είναι άριστα καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα. Ενημερώνονται ανελλιπώς για τις καινούριες μεθόδους μάθησης μέσω σεμιναρίων και πληρούν όλα τα απαιτούμενα προσόντα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ροή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουμε.

Ο χώρος μας στην οδό Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4, είναι άριστα εξοπλισμένος με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε υπολογιστές, προτζέκτορες και διαδραστικούς πίνακες, έτσι ώστε το μάθημα να είναι αποτελεσματικό και ενδιαφέρον για τα παιδιά.


ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ βρισκεται στη διεύθυνση Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4, 2η Στάση Υπαπαντής Αρτεμις, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2294089525.

Tags

κέντρο ξένων γλωσσών Αρτέμιδα, φροντιστήριο ξένων γλωσσών Αρτέμιδα, ξένες γλώσσες Αρτέμιδα, κέντρα ξένων γλωσσών Αρτέμιδα, φροντιστήρια ξένων γλωσσών Αρτέμιδα, αγγλικά Αρτέμιδα, γαλλικά Αρτέμιδα, γερμανικά Αρτέμιδα, ισπανικά Αρτέμιδα, ιταλικά Αρτέμιδα, τμήματα ενήλικων Αρτέμιδα, ταχύρρυθμα προγράμματα Αρτέμιδα, προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού Αρτέμιδα, θερινά μαθήματα Αρτέμιδα, τμήματα Pre Nursery Αρτέμιδα, τμήματα Nursery Αρτέμιδα, τμήματα Pre Junior Αρτέμιδα, τμήματα προσχολικής ηλικίας Αρτέμιδα, νηπιαγωγείο Αρτέμιδα, νηπιακά τμήματα Αρτέμιδα, προνήπιο Αρτέμιδα, ιδιαίτερα μαθήματα Αρτέμιδα, ιδιαίτερη διδασκαλία Αρτέμιδα, ολιγομελή τμήματα Αρτέμιδα, μαθήματα δια ζώσης Αρτέμιδα, εξ αποστάσεως μαθήματα Αρτέμιδα, βιωματική και υβριδική συνεργατική μέθοδος Αρτέμιδα

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 15:00 - 22:00

Tuesday : 15:00 - 22:00

Wednesday : 15:00 - 22:00

Thursday : 15:00 - 22:00

Friday : 15:00 - 21:00

Saturday : 09:00 - 13:00

Social Media