Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Status Fashion

Ανδρικά Ενδύματα

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ηρακλείου 268, Νέα Ιωνία, Αττική 14231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102791415

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το 1998 ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα Status fashion στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, στους Αγίους Αναργύρους. Η αγάπη μας για το κομψό ντύσιμο και η άριστη γνώση του, μας οδήγησαν το 2014 στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος στην Νεα Ιωνία. Φέτος το brand Status fashion γιορτάζει τα 25 χρόνια στον τομέα της ανδρικής και γυναικείας ένδυσης. Ενώ παράλληλα εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή με την πραγματοποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Τα καταστήματα Status Κωνσταντίνος Μαργαρώνης συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα στο γαμπριάτικο ντύσιμο. Από το κοστούμι μέχρι τα αξεσουάρ (γιλέκα, ζωνάρια, γραβάτες, παπούτσια κ.α.), ο γαμπρός θα βρει αυτό που του ταιριάζει στο στυλ και το ύφος του γάμου.


Status Fashion - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Status Fashion βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Ηρακλείου 268 Νέα Ιωνία, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανδρικά Ενδύματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102791415.

Tags

ανδρικά ενδύματα Άγιοι Ανάργυροι, κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων Άγιοι Ανάργυροι, γάμος Νέα Ιωνία, γαμπριάτικο κοστούμι Νέα Ιωνία, γαμπριάτικα αξεσουάρ Νέα Ιωνία, hugo boss Νέα Ιωνία

Βίντεο

Social Media