Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Στέφανος

Εστιατόρια

Διεύθυνση

Μαγαζιά, Σκύρος, Εύβοια 34007 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2222091272, 6974350372

Πληροφορίες

Ο Στέφανος είναι από τα παλιότερα εστιατόρια της Σκύρου, γνωστό για τις αυθεντικές γεύσεις του νησιού. Θα το βρείτε στην τοποθεσία Μαγαζιά, σε μια από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες.

Στο εστιατόριο μπορείτε να γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά, μαγειρευτά φαγητά και φούρνου, καθώς και ψητά της ώρας. Οι συνταγές για τα πιάτα που σερβίρονται στο Στέφανο είναι βασισμένες στην παραδοσιακή Σκυριανή κουζίνα, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντοτε φρέσκα, από παραγωγούς του τόπου. Έτσι, οι επισκέπτες απολαμβάνουν σταθερά υψηλή ποιότητα και εξαιρετικό σέρβις.

Συνδυάστε το μπάνιο σας στην εκπληκτική αμμώδη παραλία Μαγαζιά με καλό φαγητό και εκλεκτούς μεζέδες στο εστιατόριο Στέφανος και απολαύστε την παραμονή σας στη Σκύρο!


Στέφανος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Στέφανος βρισκεται στη διεύθυνση Μαγαζιά Σκύρος, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2222091272.

Tags

εστιατόριο Σκύρος, θαλασσινά Σκύρος, φρέσκα ψάρια Σκύρος, μαγειρευτά Σκύρος, Εύβοια

Βίντεο

Social Media