Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Σύγχρονο Νηπιαγωγείο

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Διεύθυνση

Γ Σεπτεμβρίου 3, Ιωάννινα, Ιωάννινα 45500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2651045800

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το σχολείο λειτουργεί από τις 7.00 π.μ ως τις 3.00 μ.μ και το σχολικό λεωφορείο ξεκινάει δρομολόγια από τις 7.00 π.μ μέχρι τις 4.00 μ.μ. Τα παιδιά συνοδεύονται πάντοτε από συνοδό, ενώ υπάρχει μέριμνα για όσο το δυνατό μικρότερες διαδρομές.

Το σχολείο μας κλείνει κατά τις εορτές των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς από 24 Δεκεμβρίου ως και 2 Ιανουαρίου. Το Πάσχα κλείνει από την Μεγάλη Πέμπτη και ανοίγει την Τετάρτη μετά το Πάσχα. Επίσης, το σχολείο παραμένει κλειστό όλες τις επίσημες κατ’ έθιμο αργίες δηλαδή: 28 Οκτωβρίου- 6 Ιανουαρίου(Θεοφάνεια)-17 Ιανουαρίου-21 Φεβρουαρίου-Καθαρά Δευτέρα- 25 Μαρτίου- Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος. Το καλοκαίρι το σχολείο κλείνει από 1η ως 31 Αυγούστου.


Σύγχρονο Νηπιαγωγείο - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Σύγχρονο Νηπιαγωγείο βρισκεται στη διεύθυνση Γ Σεπτεμβρίου 3 Ιωάννινα, Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2651045800.

Tags

βρεφικός σταθμός Ιωάννινα, βρεφονηπιακός σταθμός Ιωάννινα

Βίντεο

Social Media