Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τα Ασπρολίθια

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Καλύβια Φυλακτής, Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα 43100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2441092350, 6974837176, 6981808304

Φαξ

2441092303

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σε μια καταπράσινη πλαγιά, δίπλα στην επιβλητική Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται η ιδανική πρόταση για τη διαμονή σας, οι κατοικίες Τ'Ασπρολίθια. Έξι παραδοσιακά πετρόχτιστα κτίρια αποτελούν Τ'ασπρολίθια. Θα τα βρείτε 30 χλμ. έξω από την πόλη της Καρδίτσας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Καλύβια Φυλακτής. Οι κατοικίες Τ'Ασπρολίθια είναι χτισμένες σε υψόμετρο 850 μ. και ξεπροβάλουν αρχοντικά, μαγεύοντας κάθε επισκέπτη.Η κατασκευή των κατοικιών Τ'Ασπρολίθια έγινε με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και στο φυσικό τοπίο χρησιμοποιώντας υλικά της γης όπως ξύλο και πέτρα. Από τα ξύλινα μπαλκόνια που διαθέτει κάθε κτήριο μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα. Για τη διακόσμηση των κατοικιών χρησιμοποιήσαμε παραδοσιακά έπιπλα και εργαλεία της παλιάς εποχής για να δημιουργήσουμε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να νιώσετε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας. Κάθε κτίριο στο ισόγειο διαθέτει για τους επισκέπτες του ευρύχωρο και άνετο σαλόνι με τζάκι και κουζίνα. Μια εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου και το μπάνιο. Γευτείτε το πρωινό σας στο δωμάτιο ή στον υπαίθριο χώρο και αφεθείτε στην απαράμιλλη ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα.Κάθε μία κατοικία και μια διαφορετική προσωπικότητα με ονόματα εμπνευσμένα από τις γύρω βουνοκορφές. Διαλέξτε ανάμεσα στην Τέμπλα, την Τσιούκα, τη Γκαβέλ, τη Σκάλα, τη Νιάλα και την Καράβα και δε θα απογοητευτείτε. Παράλληλα με τη διαμονή σας εδώ, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής. Επιλέξτε ανάμεσα σε θρησκευτικό τουρισμό, ποδηλασία στο βουνό, υδροποδηλασία και βαρκάδα στην λίμνη, canoe kayake, rafting και φυσικά πεζοπορία μέσα στην υπέροχη φύση της περιοχής.


Τα Ασπρολίθια - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τα Ασπρολίθια βρισκεται στη διεύθυνση Καλύβια Φυλακτής Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2441092350.

Tags

ξενοδοχείο Λίμνη Πλαστήρα, δωμάτια Λίμνη Πλαστήρα, διαμονή Λίμνη Πλαστήρα

Βίντεο

Social Media