Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ταβέρνα Φωτίου

Ψαροταβέρνες

Διεύθυνση

32ο χλμ ΠΕΟ Αθηνών Κορίνθου, Νέα Πέραμος, Αττική 19006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2296044306, 6932242496

Πληροφορίες

Η ταβέρνα του κου Φωτίου, που βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στη μοναδική τοποθεσία Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο), προσφέρει στους πελάτες της γευστικές συγκινήσεις με επιλεγμένα ποιοτικά και φρέσκα υλικά που βάση έχουν τα ψάρια και τα θαλασσινά. Όλα ψαρεμένα από τα δικά μας τα νερά.


Εκτός από την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε σ'εμάς, το πλούσιο μενού μας με τα ιδιαίτερα πιάτα ψαριών και θαλασσινών, θα βρεθείτε σε μια φανταστική τοποθεσία οπου θα μπορέσετε να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε όπως πουθενά αλλού.
Θα σας συνεπάρει!


Ταβέρνα Φωτίου - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ταβέρνα Φωτίου βρισκεται στη διεύθυνση 32ο χλμ ΠΕΟ Αθηνών Κορίνθου Νέα Πέραμος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψαροταβέρνες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2296044306.

Tags

ψαροταβέρνα Νέα Πέραμος, φρέσκα ψάρια Νέα Πέραμος, θαλασσινά Νέα Πέραμος, γαριδομακαρονάδα Νέα Πέραμος, αστακομακαρονάδα Νέα Πέραμος, μπιφτέκια φρέσκα Νέα Πέραμος, χοιρινή μπριζόλα Νέα Πέραμος

Βίντεο

Social Media