Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Team Tech

Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις

Διεύθυνση

Παπαναστασίου 33 , Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54453 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310944900, 6979616242

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας που λειτουργεί από το 2014 αποτελεί μια απόλυτα καταρτισμένη και συνεπή ομάδα εγκατάστασης και συντήρησης δικτύων θέρμανσης και ύδρευσης.

Επιπλέον, σας προτείνουμε και στηρίζουμε τη συντήρηση των καυστήρων σας για την καλύτερη λειτουργία τους και την αποφυγή προβλημάτων.


Team Tech - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Team Tech βρισκεται στη διεύθυνση Παπαναστασίου 33 , Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310944900.

Tags

εγκατάσταση δικτύων θέρμανσης Θεσσαλονίκη, συντήρηση δικτύων ύδρευσης Θεσσαλονίκη, θέρμανση Θεσσαλονίκη, ηλιακά Θεσσαλονίκη, ψύξη Θεσσαλονίκη, φυσικό αέριο Θεσσαλονίκη, υγραέριο Θεσσαλονίκη, υδραυλικά είδη Θεσσαλονίκη, μαγνητικά φίλτρα θέρμανσης Θεσσαλονίκη, λέβητες θέρμανσης Θεσσαλονίκη, ενδοδαπέδια Θεσσαλονίκη, έλεγχος διαρροής Θεσσαλονίκη, θερμογράφημα Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτειο

Βίντεο

Social Media