Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Τελιοπούλου Χαρούλα

Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι

Διεύθυνση

Αποκορώνου 50, Χανιά, Χανιά 73100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2821051880

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Είμαι διαιτολόγος - διατροφολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά. Έχω πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Greenwich και έχω εκπαιδευτεί στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Έχω εμπειρία σε υπηρεσίες λιπομέτρησης, σωματικών μετρήσεων, τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς και διατροφικής εκπαίδευσης. Αντιμετωπίζω παθήσεις εφηβικής παχυσαρκίας, αύξησης βάρους και σωστής διατροφής. Προσφέρω online διαιτολογική παρακολούθηση, διατροφή για αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες, παιδιά και εφήβους. Επίσης, προσφέρω επίσκεψη με φοιτητική κάρτα ISIC, θεραπεία ζεύγους (couples nutritional intervention), κλινικά περιστατικά, λιπομέτρηση - σωματομετρία, μέτρηση βασικού μεταβολισμού και πρόγραμμα διατροφής.


Τελιοπούλου Χαρούλα - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τελιοπούλου Χαρούλα βρισκεται στη διεύθυνση Αποκορώνου 50 Χανιά, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2821051880.

Tags

διατροφολόγος Χανιά, συμβουλές διατροφής Χανιά, διατροφικές συμβουλές Χανιά

Βίντεο

Social Media