Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Therapolis

Κέντρο Αισθητικής

Διεύθυνση

Αβάντων 24, Χαλκίδα, Εύβοια 34100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2221021322

Φαξ

2221551101

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το κέντρο Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής MEDI THERAPOLIS ξεκίνησαν το 2004 με ένα όραμα. Να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς & ευεξίας με σεβασμό στην Επιστήμη & τον Άνθρωπο.

Αυτό το όραμα υπηρετούν αδιάλειπτα εδώ και περισσότερα από 14 χρόνια παρέχοντας τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής με προσωπική φροντίδα και αληθινό ενδιαφέρον. Και αυτό το όραμα θα συνεχίσουν να το υπηρετούν κόντρα σε κάθε λογής αντιξοότητες και ευκαιριακές ανταγωνιστικές ενέργειες, γιατί για τους δημιουργούς του MEDI THERAPOLIS αυτό το όραμα είναι σκοπός και έργο ζωής.

Το κέντρο πλαστικής χειρουργικής Medi Therapolis Plastic Surgery δημιουργήθηκε στη Χαλκίδα, με ένα πρωτοπόρο όραμα: Την συγκέντρωση, για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας σε έναν οργανωμένο χώρο, υπηρεσιών πλαστικής και αισθητικής ιατρικής οι οποίες θα εφαρμόζονται από πλαστικούς χειρούργους και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Το όραμα αυτό έγινε πραγματικότητα, και στο κέντρο Medi Therapolis Plastic Surgery παρέχονται ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που καλύπτουν τις όποιες αισθητικές σας απαιτήσεις. Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας παράγοντας που επιδρά ριζικά στην αλλαγή της ψυχολογίας, της αυτοεκτίμησης και της συνολικής ευεξίας του ανθρώπινου οργανισμού.


Therapolis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Therapolis βρισκεται στη διεύθυνση Αβάντων 24 Χαλκίδα, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρο Αισθητικής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2221021322.

Tags

κοσμητική ιατρική Χαλκίδα, σύσφιξη Χαλκίδα, ανάπλαση Χαλκίδα, αντιγήρανση Χαλκίδα, κοσμητική ιατρική προσώπου Χαλκίδα, λεύκανση Χαλκίδα, τοπικό πάχος Χαλκίδα, κυτταρίτιδα Χαλκίδα, λιποαναρρόφηση Χαλκίδα, βλεφαροπλαστική Χαλκίδα, botox Χαλκίδα, αποτρίχωση με κερί Χαλκίδα, λιποδιάλυση Χαλκίδα, σύσφιξη στήθους Χαλκίδα, laser αποτρίχωση Χαλκίδα, εμφυτεύματα Χαλκίδα, μεσοθεραπεία Χαλκίδα, ρινοπλαστική Χαλκίδα, ωτοπλαστική Χαλκίδα, ιατρικός βελονισμός Χαλκίδα

Βίντεο

Social Media