Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Thermon

Ανακαινίσεις
Κλιματισμός
Μηχανήματα Εξαερισμού
Φυσικό Αέριο

Διεύθυνση

Ιωαννίνων 74, Λάρισα, Λάρισα 41222 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2410616882

Φαξ

2410619169

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Από το 1988, η Thermon, έχοντας αποκομίσει πολύτιμη γνώση και εμπειρία στον χώρο συνεχίζει να παρέχει τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες της.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κατάλληλες ολοκληρωμένες προτάσεις, εξειδικευμένες λύσεις σε όλα τα προβλήματα σας με προτεραιότητα την άρτια λειτουργία της εγκατάστασης με τη μέγιστη εξοικονόμηση.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου με υπευθυνότητα για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας και στην συνεχή υποστήριξη από το εξειδικευμένο μας προσωπικό για όλη τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης.


Thermon - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Thermon βρισκεται στη διεύθυνση Ιωαννίνων 74 Λάρισα, Λάρισα και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Ανακαινίσεις, Κλιματισμός, Μηχανήματα Εξαερισμού και Φυσικό Αέριο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410616882.

Tags

κλιματισμός Λάρισα, φυσικό αέριο Λάρισα, θέρμανση Λάρισα, εξαερισμός Λάρισα, ηλιακά Λάρισα, φωτοβολταϊκά Λάρισα, εξοικονομώ Λάρισα, ανακαινίσεις χώρων Λάρισα, διαμορφώσεις χώρων Λάρισα

Βίντεο

Social Media