Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Thiasos

Καφετέριες

Διεύθυνση

Αριστοφάνους 10, Χαλάνδρι, Αττική 15232 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106830453

Πληροφορίες

Αν και «κρυμμένο» ανάμεσα στις οδούς Αγίου Γεωργίου και Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι, το όμορφο «Θίασος Cafe Βar» εντοπίστηκε γρήγορα από όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους σε ένα περιβάλλον που δοξάζει τη lounge αισθητική, δημιουργώντας μεγάλες παρέες και φανατικούς θαμώνες από όλη την Αθήνα. Τώρα το καλοκαίρι η γλυκύτατη αυλή του, διαμορφωμένη έτσι ώστε να μπορείς να την απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας, ξεκινάει από το πρωί να φιλοξενεί τους πιστούς θαμώνες του μαγαζιού στη δροσερή σκιά και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ, με χαμηλό φωτισμό, κεράκια και ωραίες, χαλαρές μουσικές: jazz, soul, funk και swing. Εκτός από τα καθαρά ποτά, εδώ θα βρείτε και ψαγμένα κοκτέιλ. διαλέξτε ανάμεσα στο Θίασος cocktail με βότκα και τζιν, το Ginger apple sour με ρούμι, το Blitz με Amaretto ή το πολύ καλοκαιρινό Caramel mango. Και ακόμη, ό,τι καφέ προτιμάτε, πολλά αρωματικά τσάγια, πολλά κρασιά, μπίρες και μια μεγάλη ποικιλία σε malt και single malt whiskies καθώς και σαλάτες, σνακ, ομελέτες, παγωτά και γλυκά. Η ιδιαίτερα φιλική και θερμή ατμόσφαιρα του «Θίασος Cafe Βar» δεν αλλάζει το χειμώνα, όταν τη θέση της αυλής παίρνουν οι ζωντανές βραδιές με διάφορα events και πάρτι από γνωστούς DJs καθώς και rock σε ανεβασμένους τόνους.


Thiasos - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Thiasos βρισκεται στη διεύθυνση Αριστοφάνους 10 Χαλάνδρι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καφετέριες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106830453.

Tags

thiasos cafe bar Χαλάνδρι, καφετέρια Χαλάνδρι, καφέ Χαλάνδρι, cocktail bar Χαλάνδρι, κήπος Χαλάνδρι, brunch Χαλάνδρι Αττική

Βίντεο

Social Media