Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Thomas

Ναυπηγείο
Σκάφη Αναψυχής

Διεύθυνση

26ο Χλμ. ΕΟ Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, Κάτω Σχολάρι, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 57500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2392072850

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στα Ναυπηγεία Thomas στη Θεσσαλονίκη η πολυέμπειρη ομάδα ασχολείται με την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής. Θα δείτε πλούσια γκάμα μοντέλων από 4,17μ έως 5,30μ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ώστε κάθε πελάτης να μένει ικανοποιημένος στον τομέα του ψαρέματος και της αναψυχής.

Όλα τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα με CE, εντελώς αβύθιστα, κατασκευασμένα με προηγμένη τεχνολογία και ξεχωρίζουν για την μεγάλη ευστάθεια τους και την άριστη πλεύση τους ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, εξασφαλίζοντας σας την σιγουριά και ξενοιασιά που θέλετε σε κάθε σας ταξίδι.


Thomas - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Thomas βρισκεται στη διεύθυνση 26ο Χλμ. ΕΟ Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Ναυπηγείο και Σκάφη Αναψυχής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2392072850.

Tags

ναυπηγείο Θεσσαλονίκη, εμπόριο σκαφών αναψυχής Θεσσαλονίκη, κατασκευή σκαφών αναψυχής Θεσσαλονίκη, ναυτιλιακός εξοπλισμός Θεσσαλονίκη, parking σκαφών Θεσσαλονίκη, εξωλέμβιες μηχανές Θεσσαλονίκη, πολυεστερικά σκάφη αναψυχής Θεσσαλονίκη, πολυεστερικές βάρκες Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media